•   Unika, lokala varor för barn 0-6 år
  •   Frakt endast 29 kr- FRI FRAKT över 999 kr
  •   Snabb leverans, 2-3 dagar
CartDin varukorg är tom!

Köp- och leveransvillkor

 

- Lagd beställning hos MyLittleMarket.se innebär ett accepterande av våra villkor.
- Alla priser är inkl moms.
- För att handla hos oss måste du vara minst 18 år.
- Vi levererar bara inom Sverige.

 

Leverans

Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar inom Sverige. Varan skickas normalt nästkommande vardag. Enstaka varor skickas direkt från leverantören, i vilket fall en eventuellt längre leveranstid meddelas specifikt på produktsidan. 

Frakten är fri för köp över 999 kr och kostar 29 kr för beställningar under 999 kr.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta när du hämtar ut paketet. Om skadan kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, ska du göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 

Tänk på att ditt paket endast finns kvar på ditt utlämningsställe i normalt 14-30 dagar. Ej hämtade paket returneras till oss och vi förbehåller vi oss då rätten att debitera kund kostnader för hanteringsavgift, för närvarande 250 kronor

 

Returrätt

Vi följer lagen om distansavtal och du har därmed rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten. Det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar, du behöver alltså inte ha skickat tillbaka varan inom 14 dagar för att ångerrätten skall vara giltig. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Kostnad för varan kommer att återbetalas, ev andra avgifter som t.ex. frakt återbetalas inte. 

Paketet bör om möjligt återsändas med samma ursprungliga produktförpackning/emballage som det levererades i.

Återbetalning görs via Klarna efter att vi godkänt din retur. 

Kontakta oss alltid innan varan sänds i retur, oavsett returorsak. 

Så här gör du en retur av order i vår webbutik:

1. Kontakta oss och be om att få göra en retur, [email protected]
2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen om möjligt samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. 
3. Returnera varan till My Little Market till den adress du får skickad till dig.

Undantag från ångerrätten:

Vid köp av en produkt som tillverkas speciellt för dig och enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper t ex en mössa med namntryck som sedan tillverkas just för dig eller en dopklänning med namnbrodyr. Öppet köp gäller ej på presentkort.

Reklamation

Om vi levererat en produkt som är defekt ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för att hjälpa dig att lösa problemet. Skicka ett mail till [email protected] med ditt ordernummer, en utförlig felbeskrivning och bilder och/eller filmklipp som visar felet.

 

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

Efter identifiering visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som de kan erbjudas dig.

Tillgängliga betalsätt är normalt Klarna faktura, kortbetalning och banköverföring. 

- Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Betalningstiden är 14 dagar. Du har möjlighet att ladda ner din faktura från klarna.se. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

- Klarna Konto

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Övrigt

My Little Market är ett registrerat aktiebolag med namnet Min Lilla Marknad AB med sitt säte på Glimmervägen, 13648 Handen. 

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vi reserverar oss för eventuella fel i informationen på sajten och förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering. My Little Market reserverar sig för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella skrivfel på vår sida och i annonser. Vi reserverar oss för att vissa produktbilder och produktinformation inte är slutgiltig. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

 

Om du har några frågor om våra köpvillkor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss per mail på [email protected] 

Produkter

Handla

Om oss