•   Unika, lokala varor för barn 0-6 år
  •   Frakt endast 29 kr- FRI FRAKT över 999 kr
  •   Snabb leverans, 2-3 dagar
CartDin varukorg är tom!

Sälj hos oss

 

Varmt välkommen att sälja dina varor hos My Little Market! 

Vi är alltid på jakt efter ny, handgjord design för baby och barn. Skapar du produkter som skulle kunna passa i vårt sortiment och vill ha lite mer information? Välkommen att kontakta oss med en intresseanmälan genom att skicka ett mail till [email protected] med information nedan. Vi svarar dig normalt inom 3 arbetsdagar.

 

- Ditt namn och kontaktuppgifter (email, telefon)
- Typ av produkter du skapar
- Eventuell länk till Instagram, Facebook, butik eller annan plats där produkterna finns
- Om inte ovanstående så bifoga gärna några bilder och beskrivning på produkterna

 

Vad kan jag sälja?

Originalitet är ett stort plus, så om dina produkter utmärker sig i design eller utförande tycker vi att det är extra kul. Dessutom är det viktigt för oss att produkterna håller hög kvalitet och är tillverkade av bra material, fina mönster och med mycket kärlek.
 

En av följande två kriterier måste uppfyllas för att kunna sälja dina produkter hos oss:

- Handgjort: Produkten ska ha tillverkats som en majoritet genom handgjort skapande av dig. T.ex genom att du sytt, stickat, virkat, skapat i trä osv. Vi godkänner inga vintage eller second hand varor utan allt ska vara helt nytt (dock får du gärna ha sytt i retrotyg)

- Original design: Produkten har en originaldesign. T.ex. tillåter vi prints / posters på originalkonstverket så länge det är din egen, unika formgivning och inte en kopia av någon annans.

 

Du kan läsa mer om våra existerande varumärken här.

Produkter

Handla

Om oss