•   Unika, lokala varor för barn 0-6 år
  •   Frakt endast 29 kr- FRI FRAKT över 999 kr
  •   Snabb leverans, 2-3 dagar
CartDin varukorg är tom!

My Little Market

Marknadsplatsen med handgjorda kvalitetsprodukter för barn 0-6 år

 

My Little Market är Sveriges största marknadsplats på nätet som samlar lokala och unika varumärken av exklusiva, handgjorda produkter för barn. Många av varorna finns bara i ett enda exemplar och säljs ingen annanstans. Vi samlar alla dessa guldkorn på ett ställe och erbjuder en enkel shoppingupplevelse där du kan handla från flera olika småföretagare samtidigt, och få dina varor leverarade hem snabbt och enkelt. 

 

Det tillverkas så otroligt mycket fina handgjorda produkter för barn, men som kund kan det vara svårt att hitta exakt det man letar efter. Produkterna är utspridda på så många olika kanaler- på Instagram, Facebook, i bloggar, små nätbutiker och ibland bara på fysiska marknader eller hos vänner som är duktiga på att sy. Vi satte därför igång med att hitta de absolut bästa, handgjorda kvalitetsprodukterna för barn för att kunna samla dem på ett ställe! Sidan lanserades i augusti 2016 och sortimentet växer hela tiden.

 

Du hittar allt från kläder till accessoarer, inredning till barnrummet i form av unika posters formgivna och trycka i Sverige och mer ovanliga handgjorda produkter för barn som dopklänningar och babynest. Vi är måna om att du alltid ska vara 100% nöjd med ditt köp från oss.

 

Genom att handla hos oss visar du även ditt stöd för handgjorda produkter och ger mindre svenska företagare möjlighet att kunna fortsätta skapa unika produkter

 

MVH
My Little Market (Satu & Stina)

 

Bloggat om oss: 

Biskopsdotter Läs här
Mamma till Wilma Läs här
Me & My Baby Dolls Läs här

Enblirtvå Läs här
Fröken Rödlök Läs här​
Sandriiie Läs här
AnnaNadine Läs här
Emelie Burström Läs här
Life by Izabell Läs här
Kim Zetterstrand Läs här

Produkter

Handla

Om oss