•   Handgjort för barn 0-6 år
  •   FRI FRAKT över 399 kr - annars bara 29 kr
  •   Snabb leverans 2-3 dagar
CartDin varukorg är tom!

Om My Little Market.se

Sveriges första marknadsplats med handgjorda kvalitetsprodukter för barn 

 

Idéen till My Little Market föddes när vi insåg att det tillverkas så otroligt mycket fina handgjorda produkter för barn, men att det som kund ibland är krångligt att hitta exakt det man letar efter. Produkterna är utspridda på så många olika kanaler- på Instagram, Facebook, i bloggar, små nätbutiker och ibland bara på fysiska marknader eller hos vänner som är duktiga på att sy. Vi satte därför igång med att hitta de absolut bästa, handgjorda kvalitetsprodukterna för baby & barn för att kunna samla dem på ett ställe! Sidan lanserades i augusti 2016 och arbetet med att samla ännu fler unika produkter på ett ställe fortsätter, utbudet växer hela tiden.

 

Alla produkter som säljs på My Little Market kommer alltså från leverantörer som till största delen består av småföretagare och varumärken som skapar i liten skala. Då produkterna är handgjorda är alla produkter verkligen unika - många finns bara i ett enda exemplar! Många av våra varor hittar du heller ingen annanstans. Vi samlar dem på ett ställe och erbjuder en enkel shoppingupplevelse där du kan handla från flera småföretagare samtidigt.

 

På sidan finns allt från kläder till accessoarer, inredning till barnrummet i form av unika posters och handgjord dekoration och mer ovanliga handgjorda produkter för barn som dopklänningar och träleksaker. Det finns verkligen något för alla! Skulle du mot förmodan ändå sakna någonting så kontakta oss gärna och berätta.

 

Vår affärsidé:

“En marknadsplats som samlar nya, handgjorda barn- och babyprodukter från kreativa småföretagare från främst Sverige, men också en rad andra länder, på ett och samma ställe. Detta möjliggör för konsumenterna att köpa marknadens mest unika produkter till sina barn.”

 

Genom att handla hos oss visar du ditt stöd för handgjorda produkter och ger våra leverantörer möjlighet att kunna fortsätta skapa unika produkter.

 

Artiklar om oss: 
Ehandel.se Läs här


Bloggat om oss: 
Biskopsdotter Läs här
Mamma till Wilma Läs här
Me & My Baby Dolls Läs här

Enblirtvå Läs här
Fröken Rödlök Läs här​
Sandriiie Läs här
AnnaNadine Läs här
Emelie Burström Läs här
Life by Izabell Läs här
Kim Zetterstrand Läs här

 

MVH
My Little Market (Stina & Satu) 

Om oss

Produkter

Handla

Om oss